Wu-Tang Clan’s Ghostface Killah opent een coffeeshop op Staten Island

Dennis Coles doet mee aan het coffeeshopspel. Coles, beter bekend als Ghostface Killah van het baanbrekende rapcollectief The Wu-Tang Clan, is mede-oprichter van een coffeeshop op Staten Island in New York, genaamd Killah Koffee Shop.

Per SIlivezal het binnenkort te openen café worden gevestigd in de wijk West Brighton op Staten Island en zal het de flagshipstore zijn voor Killah Koffee, een koffiemerk opgericht door Coles en mede-eigenaren Ross Filler en Shawn Wigs. Het afgelopen jaar bestaat het brandbedrijf alleen online en verkoopt het verschillende koffiemelanges rechtstreeks aan de consument. Maar met de opening van Killah Koffee Shop zal het merk zijn eerste fysieke winkel hebben.

Om de opening te vieren, vond in het café een doorknippende ceremonie plaats als onderdeel van Ghostface Killah Day en werd bijgewoond door de burgemeester van New York, Eric Adams, samen met andere lokale gekozen functionarissen en leden van de gemeenschap. Tijdens de viering ontving Coles een proclamatie van burgemeester Adams, evenals een citaat van vertegenwoordiger Nicole Malliotakis “die het Wu-Tang-lid bedankte voor zijn bijdrage aan muziek en de grote opening van Killah Koffee Shop feliciteerd.” Burgemeester Adams prees de norse emcee voor zijn bijdragen aan zijn lokale gemeenschap en noemde hem ‘een instelling en een inspiratie’.

“Er komen hier zoveel mensen naar buiten om een ​​artiest te zien, een jonge persoon die hier opgroeide, die in een volkshuisvesting woonde en naar een openbare school ging, en die nu in staat is om hier een bedrijf te hebben; net terug naar de gemeenschap. Dat is waar het allemaal om draait. Dus we willen alleen maar zeggen, ‘dank je wel.’ ‘Bedankt voor het herinvesteren’, zei de burgemeester.

Volgens SILive is Killah Koffee Shop nog niet open voor het publiek, maar mede-eigenaar Filler zegt dat het aanstaande is. Tot die tijd kunnen degenen die Killah Koffee zelf willen proeven, rechtstreeks koffie bestellen bij Killah Koffee’s officiële website.

Zac Cadwalader is de hoofdredacteur bij Sprudge Media Network en een stafschrijver gevestigd in Dallas. Lees meer Zac Cadwalader op Sprudge.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kaffeedehopduvel.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart