Leer meer over de supply chain met webinar-serie The Logic of Coffee Logistics

Voor het grootste deel van het koffiedrinkende publiek is koffie iets dat in een ander land wordt verbouwd en dat dichter bij huis wordt gebrand, zonder dat er veel aandacht wordt besteed aan elke stap daartussenin. Dit middensegment van de internationale handel wordt over het algemeen losjes “logistiek” genoemd, een soort unsexy verzamelnaam voor de vele tussenstops in de toeleveringsketen die een item moet nemen om van punt A naar punt B te komen. En tenzij u in dat specifieke gebied werkt sector van de koffie-industrie, is de kans groot dat u niet te veel weet over de logistiek van koffie of de uitdagingen waarmee het wordt geconfronteerd.

Daar komt de nieuwste webinarserie vandaan Digitale koffie toekomst komt binnen. Getiteld De logica van koffielogistiekwil de nieuwe driedelige online lezing voor koffieprofessionals de kenniskloof over alles wat met supply chain-logistiek te maken heeft, overbruggen in de hoop meer begrip te brengen en nieuwe oplossingen voor moderne problemen te bedenken.

Vanaf donderdag 19 mei, en daarna terugkerend in stappen van twee weken, duurt elke aflevering van de driedelige webinarserie een uur: een paneldiscussie van 45 minuten gevolgd door 15 minuten Q&A voor het publiek. Sprekers voor de serie zijn onder meer Green Coffee Inventory en Logistics Lead bij Intelligentie Don Lawrence, Logistiek Supervisor bij Olam speciale koffie Colleen Walsh en Aleksandrs Sidorecs van op de hoogte, een landbouwtechnologiebedrijf. De gesprekken worden gemodereerd door Elisa Criscione, de oprichter van Digital Coffee Future.

Elke discussie vindt plaats in het Engels, maar met Spaanse vertalers beschikbaar. Elke discussie bouwt voort op de vorige sessie, te beginnen met de eerste lezing en inleiding tot “de kruising tussen koffielogistiek en digitalisering”. Van daaruit zal de tweede lezing op 2 juni casestudy’s en praktijkvoorbeelden bieden van hoe de digitalisering van logistiek heeft geholpen bij het aanpakken van enkele problemen waarmee de supply chain momenteel wordt geconfronteerd. En tot slot zal de sessie van 16 juni de serie afsluiten “met een discussie over de uitdagingen en verwachtingen voor de toekomst van koffielogistiek.”

En het mooiste is: de Logic of Coffee Logistics is volledig gratis te bezoeken. Hoewel de webinars opeenvolgend zijn en deelnemers er baat bij zouden hebben om ze allemaal bij te wonen, kunnen mensen zich voor elk Zoom-evenement afzonderlijk registreren via de Digital Coffee Future’s website. Elke lezing vindt plaats om 18:00 uur CEST, 11:00 uur Amerikaanse centrale tijd.

Ga voor meer informatie of om je aan te melden voor de Logic of Coffee Logistics naar Digital Coffee Future’s officiële website.

Zac Cadwalader is de hoofdredacteur bij Sprudge Media Network en een stafschrijver gevestigd in Dallas. Lees meer Zac Cadwalader op Sprudge.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kaffeedehopduvel.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart