Glinsterende dromen van sprankelende koffie bij LA’s vriendelijkheid en onheil

We leven echt in de gouden eeuw van kenmerkende drankjes, een stoet van opmerkelijke brouwsels die een prominente plaats krijgen op de menukaarten van cafés overal op deze koffieminnende planeet. Maar als je het niet erg vindt, geef dan een korte zachte kritiek: waar is de glitter? Eetbare glitter is * overal * in de wereld van zoete lekkernijen – kijk maar op sociale media – maar als het gaat om koffiedranken, zijn de dingen lang niet zo glanzend en sprankelend als ze zouden kunnen zijn. Meer glitter, zeggen we! Het zou eruit moeten zien als een ontplofte eenhoorn wanneer ik mijn favoriete gearomatiseerde koffietraktatie bestel.

Gelukkig snappen de goede mensen van Kindness & Mischief in LA’s Highland Park het. Het café is nog steeds een van de beste koffiebars van East LA (voor het eerst geprofileerd op Sprudge in 2016), en nu hebben ze een superspeciaal, extreem sprankelend kenmerkend drankje dat perfect is voor deze editie van Op het menu.

Zoals verteld aan Sprudge door K&M-oprichter Monique “Mo” Maravilla.

Vertel ons over je signature drankje!

Onze sprankelende (letterlijk eetbare glitter!) ode aan de lente: een delicate lavendel- en rozensiroop van eigen makelij, met espresso, tonic en gegarneerd met rozenblaadjes.

Wie heeft jouw kenmerkende drankje gemaakt?

Het team en ik workshop al onze drankjes samen. We wilden heel graag een bloemendrankje voor ons lentemenu, maar dan iets meer dan alleen lavendel!

Welke unieke ingrediënten bevat het?

lavendel, roos en eetbare glitter.

Wordt uw kenmerkende drankje geserveerd in een bepaald vat? Hoe heb je deze keuze gemaakt?

Op dit moment niet, want alles is nog te gaan.

Waar is het beschikbaar?

Onze winkel – K+M Coffee! 5537 N. Figueroa St. Los Angeles, CA 90042.

Hoeveel is het?

$6.50

Hoe lang staat het op het menu?

Door de lente! Meestal gaan we rond juni over op ons zomermenu!

Wil je nog iets kwijt over het drankje?

Dit is misschien wel een van de mooiste drankjes die we hebben gemaakt. Ik hou van de kleurencombi met de licht paars-blauwe tint die de siroop de tonic maakt in combinatie met de roze rozenblaadjes!

Dank u.

Foto’s met dank aan Kindness & Mischief.

On The Menu is een serie over Sprudge Media Network. Geïnteresseerd om jouw signature drankje te laten zien in On The Menu? Neem contact op!


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kaffeedehopduvel.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart