The Hot Honey Latte in de bakwinkel in Williamsburg, Virginia

Hete schat heeft een heet moment hier in 2022 en verschijnt als een pittige nieuwkomer op cafémenu’s in de Verenigde Staten. Maar wat is het? Nee, hete honing is niet een fles honing die opwarmt bovenop de espressomachine (dat is warme honing). Het is honing die is doordrenkt met chilipepers om het een tandje hoger te maken en alles waar je het op besprenkelt lekker pittig te maken. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals pepperoni-pizza, maïsbrood of gebakken kip zijn slechts enkele van de voor de hand liggende toepassingen voor deze tintelende traktatie, maar in de The Bake Shop in Williamsburg, Virginia, ontmoet warme honing romige melk en heerlijke espresso in de vorm van een heerlijke Hete honing latte.

Mijn mond tintelt – en dat geldt ook voor mijn redactionele middelen, wat betekent dat dit absoluut het perfecte soort verhaal is voor On The Menu, onze kenmerkende drankreeks. Sprudge stak zijn hand uit naar Lead Barista Brittany Sims en de mensen van De Bakkerij meer leren.

Vertel ons over je signature drankje!

Geïnspireerd door onze pizzaservice in Detroit-stijl die we wekelijks aanbieden, bevat de Hot Honey Latte een siroop op basis van wilde bloemenhoning met sinaasappelschil, Calabrische chilivlokken, chipotle en Cayenne, waardoor het een zoete en pittige latte is. Het is warm of ijskoud verkrijgbaar, en ons personeel is verdeeld over de manier waarop ze het het lekkerst vinden, maar hoe dan ook, je kunt niet fout gaan. Wat klanten tot nu toe heeft verrast, is de warmte die er doorheen komt. Het verwarmt niet alleen als een chai, de Calabrische chilivlokken geven elke slok een mooie pittige afdronk.

Wie heeft jouw kenmerkende drankje gemaakt?

Het was een gezamenlijke samenwerking tussen Brittany Sims, Beka Olsen en Liv Duplicki.

Welke unieke ingrediënten bevat het?

Wilde bloemenhoning, Calabrische chilivlokken, gemalen chipotle, cayennepeper en sinaasappelschil.

Waar is het beschikbaar?

The Bake Shop in Williamsburg, Virginia

Hoeveel is het?

$ 5

Hoe lang staat het op het menu?

Het is beschikbaar tot juni.

Wil je nog iets kwijt over het drankje?

Het hebben van een latte als deze kan intimiderend zijn voor klanten, en sommigen waren nerveus om het te proberen. Maar als ze dat eenmaal doen, zijn ze verslaafd. Een klant pakte zelfs zijn Hot Honey Latte van de bar, nam een ​​slok en zei: “Oh ****, dit is de beste latte die ik ooit heb gehad.” Dit verwarmt mijn hart om te horen, want deze latte vertegenwoordigt een echte samenkomst van ons barista-team en bakkerij-/keukenteam om alle smaken precies goed te krijgen voor een latte. Zo vaak in een bedrijf als het onze, kunnen de koffiekant en de keukenkant bijna als totaal verschillende afdelingen aanvoelen, maar het was leuk om aan alle kanten samen te werken bij het maken van een kenmerkende drank.

Dank u.

Foto’s door Brittany Sims.

On The Menu is een serie over Sprudge Media Network. Geïnteresseerd om jouw signature drankje te laten zien in On The Menu? Neem contact op!


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Kaffeedehopduvel.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart